Joulukuun Bettebox

12.12.2016

Jotkut varmaan siellä miettii, että mikä ihmeen Bettebox? Livbox siis uudistui ja vaihto nimensä Betteboxiksi. Joulukuun paketti tuli vielä Livboxin nimellä, koska uudistus tuli vasta marraskuun lopussa! Mutta eiköhän kurkata mitä paketista tällä kertaa paljastui!
Bettebox
1. JORDAN CLINIC Total Protection hammastahna - "Tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna, joka hoitaa homman kotiin. Siinä on kaikki mitä hammastahnalta toivot ilman sulfaatteja ja parabeeneja. Saat raikkaa hengityksen, vahvemmat ja valkoisemmat hampaat sekä terveet ikenet." Tästä nyt ei ole sen kummemmin sanomista kuin että perus hyvä hammastahna! En ole vielä kauaa kerennyt käyttää tätä.

2. LUMENE Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat - "Höyhenenkeyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä." Tää on kyllä tosiaan kevyt ja todella riittoisa ja tykkään lopputuloksesta tosi paljon!

3. NIVEA Caring Shower Silk Mousse - "Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihosi puhtaaksi suihkusaippuan tavoin ja jätttää sen ylellisen pehmeäksi." Tää oli ihan super kivan tuntuinen iholla, tykkään tosi paljon! Tässä on vaan hieman voimakas tuoksu.

4. LUMENE Hydration Recovery Gel Mask - "Tehokosteuttava geelinaamio" Tätä en oo vielä päässy kokeilee, mutta en malta odottaa!

5. RFSU Intim Daily Wash - "Mieto ja hoitava Daily Wash on maitohappoa sisältävä intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon ja raikkaan olon säilyttämiseksi." RFSU:n tuotteet on kyllä aina hyviä, tämä myös.

6. MANNA KADAR Bronzer & Higlight Duo - "Tällä samettisen koostumuksen omaavalla 3-in-1 tuotteella luot itsellesi säteilevän päivettyneen hehkun. Universaalia sävyä voi käyttää bronzerina, highlighterina tai jopa luomivärinä" Tässä on kyllä kiva koostumus ja tykkään noista sävyistä kyllä tosi paljon!

2 kommenttia:

  1. Mä niin tahtoisin pistää tilauksen tonne, mut se sisäinen piheys tulee kolkuttelee joka kerta, hahah ;D Ihan älyttömän siistiä sisältöä noissa paketeissa kyllä! Ja ihana blogi sulla ^^

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan