Lemppari aamupalat

29.4.2017

Puuro
Puuro
En ennen voinut edes sietää normaalia kaurapuuroa, lähinnä yökötti. Sitten kokeilin niitä valmispuuro pusseja, missä on jotain lisänä, esim. omenoita, vadelmia, mustikoita etc. Niistä tykkään ja syön aika usein! Jos aamulla on aikaa niin tykkään laittaa kaiken maailman härpäkkeitä vielä päälle! Tässä versiossa lisänä on goji-marjoja, kookoshiutaleita ja itse kerättyjä vattuja!

Smoothiekulho
Tää on vielä aika uusi tuttavuus. Smoothieita on tullut tehtyä enemmänkin, mutta nykyään teen välillä sen lusikoitavassa muodossa. Tässä versiossa on banaania, punaviinimarjoja, vadelmia, chia-siemeniä, goji-marjoja, hedelmäjugurttia, pähkinöitä ja kookoshiutaleita. Paras osuus tässäkin on tuo koristelu! Tällä kertaa päältä löytyy mulperinmarjoja, goji-marjoja, kookoshiutaleita ja vattuja!

Tuorepuuro
Tääkin on vielä aika uusi tuttavuus. Tää siis tehdään illalla valmiiksi ja annetaan jääkaapissa tekeytyä yön yli - super helppo ja nopea aamupala! Tästä mun versiosta löytyy kaurahiutaleita, chia-siemeniä, jugurttia, maitoa, vadelmia ja pieni loraus hunajaa. Pinnalle pistin vielä kookoshiutaleita ja vadelmia. Tuli kyllä tosi hyvää!

Nää kaikki on mun mielestä super helppoja & näistä voi tehdä niiiin monenlaisia versioita, että kaikille löytyy varmasti mieleinen! 

14 kommenttia:

  1. Ai kauhea, en ole varma suljinko sivun vahingossa ennen edellisen kommentin lähettämistä, mutta yritetään uudestaan. Tykkään kovasti sun blogin ja kuvien tyylistä, liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  2. Smoothiekulho ja tuorepuuro näyttää kyllä sellasilta, että niitä pitäisi itekkin kokeilla!

    VastaaPoista
  3. Oon ite tosi huono syömään aamupalaa, hehe, mut nyt oon yrittäny opetella siihen, sillä oon huomannu kuinka paljon pirteempi oon päivällä kun se aamupala on syöty. Puuroa ite oon ruvennu syömään ja noita smoothiekulhoja haluisin kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi! Niimpä, mun päivä ei vaan lähtis käyntiin ilman aamupalaa! :)

      Poista
  4. Tuorepuuroa voisin kyllä ehdottomasti kokeilla!

    Pakko kyllä sanoa että blogisi on oikein säväyttävä ja inspiroiva - jatka samaan malliin! :)

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, se on kyllä tosi täyttävä aamupala! :) Voi kiitos, kiva kuulla! :)

      Poista
  5. Ihanan näköinen blogi sulla! Liityin lukijaksi ja pitää tulla lueskelemaan enemmän postauksia huomenna! :)

    http://simplylovingstyles.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :) Tervetuloa!<3

      Poista
  6. Ihania kuvia! Tuorepuuro on munkin lemppari, en tykkää lämpimistä aamupaloista enkä jaksa aamulla nähdä vaivaa ruokani eteen :D

    www.getthetoolboxblog.com

    VastaaPoista
  7. Nam näyttää super hyvältä! ♥ Samoja lemppareita!

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan