Muistoja Kreikasta

28.5.2017

Tää kevät ei ole ollut mikään aurinkoisin, joten olen ehtinyt haaveilla jopa äkkilähdöstä johonkin lämpimään. Nytkin ulkona on tosi synkkää ja lämpöä on just ja just +10. Rupesin sitten muistelemaan parin vuoden takaista reissua Kreikkaan. Oltiin siis kaksi viikkoa Kosilla ja se oli mun ensimmäinen kunnon ulkomaan matka - ellei Ruotsia lasketa. Oli kyllä super kiva reissu ja sieltä jäi paljon muistoja!
Kos
Kos
Kosilla riitti aktiviteettejä vaikka kuinka paljon! Yhtenä aktiviteettinä mekin käytiin tälläisellä 3 saaren risteilyllä. Vierailtiin kahdella saarella ja yhden pienen saaren kupeessa pidettiin uimatauko. Vesi oli aivan älyttömän kirkasta ja siinä näki pohjaan asti. Risteilyn hintaan kuului myös ruokatauko ja oli muuten hyvää, nam!
Tehtiin toinenkin risteily - Turkkiin. Kosilta meni laivalla puoli tuntia Bodrumiin. Oli kivaa käydä myös siellä ja oli jännä nähä mitä eroja oli Kosilla ja Bodrumilla vaikka niin lähellä toisiaan olikin! Kosilla oli paljon kulkukissoja - kun taas Bodrumilla kulkukoiria. Bodrumin puolella oli paljon aseistettuja poliiseja kaduilla. Kosin puolella kojuja sai kierrellä rauhassa, kun taas Bodrumissa yritettiin myydä todella paljon.
Kos
Kos
Me oltiin yksi viikko toisessa hotellissa ja toinen viikko toisessa. Ensimmäisessä oli myös uima-allas, jossa käytiin monta kertaa päivässä viilentymässä. Ekan hotellin lähellä oli myös pieni kauppa. Siellä oli myynnissä todella edullisia hedelmärasioita - niitä tulikin syötyä ensimmäinen viikko todella paljon, ne oli niin hyviä! Hintataso Kosilla oli myös todella edullinen Suomeen verrattuna. Tuli muutamaan otteeseen laitettua Suomeenkin viestiä ja hehkutettua mm. limsojen hintoja, heh!
Meidän ekalta hotellilta keskustaan oli joku n. 3-4 kilometriä ja käveltiin se päivittäin moneen kertaan. Liikuntaa tuon kahden viikon aikana kertyi aika paljon!
Yhtenä päivänä vuokrattiin myös rantakirppu ja kierreltiin saarta. Käytiin mm. Zialla ja Marmarilla uimassa.
Kos
Kos
Ei reissulla kyllä vastoinkäymisiltäkään vältytty! Sain siellä ruokamyrkytyksen ja pari päivää meni aika lailla vaan hotellilla.
Kerran kun lähdettiin sieltä ekalta hotellilta kävelemään keskustaan niin laitoin varvastossut jalkaan ja se oli erittäin huono idea. Ne hankasi niin paljon, että mulla aukesi varpaiden välit verille... Oli muuten kiva käydä sen jälkeen suolaisessa meressä uimassa, autsista! Onneksi ne kerkesi loppureissuun parantua ja pääsin kokeilemaan sellaista Fish Spa:ta, missä sellaiset pikkukalat syö jaloista kuolleen ihon! Se oli mun reissun top 3 - listalla mitä pitää kokeilla ja oon niin iloinen, että pääsin sitä kokeilemaan!
Kos
Kos
Reissusta jäi tosi hyvä fiilis ja haluan ehdottomasti vielä monta kertaa Kreikkaan. Ainut pettymys oli, kun olisin halunnut nähdä paljon sellaisia kreikkalaisia ihania valkoisia taloja, mutta Kosilla niitä ei ollut oikeastaan kun yksi siinä keskustassa! Noh, ehkä seuraavassa kohteessa! ;)

Jos kiinnostaa lukea lisää tästä reissusta - lisää postauksia pääset lukemaan täältä!

4 kommenttia:

  1. Voi hitsi, tän postauksen jälkeen matkakuume vain kasvoi! :D me ollaan koko perheen voimin käyty nyt viitenä (tai kuutena) peräkkäisenä vuotena käyty kanariansaarilla, ihan lemppari paikka- vaihtaen saarta välillä. Täällä päin on ollut kyllä ihan riittäviä helteitä, vaikka eilen yritti vähän kaataa vettä niskaan. Ollaan kyllä vähän porukoiden kanssa puhuttu, että jos seuraavaksi juurikin Kreikkaan lähdettäisiin. Mutta, kiva postaus ja aivan ihania kuvia!

    Kalpea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Kiva idea tuo saarien vaihto! :) Suosittelen kyllä Kreikkaa, tykkäsin itse tosi paljon! Kiitos! :)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, matkakuume nousee täälläkin <3 Me ollaan lähdössä parin viikon päästä nauttimaan Rodoksen kesästä :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että! <3 Haluan kans joku kerta päästä Rodokselle lomailemaan! :) Nauttikaa! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan