Pohjanmaalla

26.7.2017

Moikka! Jaksan vihdoin tulla teille kirjottelemaan. Eka päivä reissun jälkeen meni vain huilaillessa, koska nukuin reissussa molemmat yöt tosi huonosti ja sitä seuraava päivä meni kotitöiden parissa. Noh, anyways reissu on ohi. Sunnuntai päivä meni Powerparkissa ja meille sattui tosi kiva sää, vaikka se olikin lupaillut ukkosta & vesisadetta! Olin kyllä jotenkin tosi nynny tänä vuonna enkä meinannut uskaltaa käydä oikein missään laitteissa haha! Mulla on korkeenpaikan kammo enkä uskaltanut edes maailmanpyörässä pitää silmiä auki - vaikka ite sinne halusinkin lähtee. Jotenkin toi korkeenpaikan kammokin pahenee vaan koko ajan. Nyt kuitenkin päätin, että ei enää maailmapyöriä, heh.
Aikamoista hulinaa oli pari päivää ja kauheasti ei kyllä ehtinyt oikeastaan rentoutua. Nyt kun pääsisi vielä takas arkirytmiin kiinni. Taidankin aloittaa tiskaamalla ton tiskivuoren mikä odottaa!

6 kommenttia:

  1. Ai vitsit ku ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se vaan niin on että mitä vanhemmaksi tulee niin sellaiset pelot ja kammot pahenee:D Musta tuntuu että pelkään joka vuosi enemmän ja enemmän pimeää/yksin olemista pimeällä ja hämähäkkejä/ötköitä. Upeita kuvia ♥

    VastaaPoista
  3. ihana mekko, oot tosi kaunis :) mä pelkään huvipuistossa eniten niitä pyöriviä kahvikuppeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Aijaa! Sellaset laitteet oli pienenä mun lemppareita, mutta nykyään tulee vaan huono olo :(

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan