Uudet sisustustaulut + alekoodi

19.9.2017

*Yhteistyössä Desenio

Oon monta kertaa selaillut Desenion valikoimaa ja haaveillut niiden ihanista tauluista. Joka kerta ne on kuitenkin jäänyt tilaamatta, koska on ollut niin paljon muutakin hommattavaa. Nyt kuitenkin sain mahdollisuuden tilata taulun sieltä ja pari kappaletta tuli sitten tilattuakin! Mun alkovi kaipaili kovasti jotain, joten tilasin sinne tuon ihanan ison Namastay in bed taulun kultaisilla kehyksillä. Sen lisäks tilasin pari pienempää teksteillä Prada ja Breathe. Molemmat kivan yksinkertaisia, mutta tuo kummasti piristystä sisustukseen.
Tykkään näistä hirmusesti ja yllätyin kuinka hyvin nämä oli pakattu! Ekasta pakkauksesta löytyi tuo isoin taulu ja kehykset. Kehykset oli kuplamuovissa ja juliste sellaisessa tötterössä! Suosittelen kyllä ihmeessä käydä kurkkaamassa Desenion sivut täältä! Veikkaan, että sieltä löytyy jokaisen makuun jotain. Näistä julisteista mun ehdoton lemppari on tuo Namastay in bed ja se löytyy täältä!
Pst! Alekoodi löytyy postauksen lopusta!
Sisustustaulut
Sisustustaulut
Sisustustaulut
Mulla on ilo ja kunnia jakaa teille vielä alekoodi Desenion ihanaan valikoimaan! Koodilla KATJAJOHANNA25 saatte 25% alennusta Desenion valikoimasta lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Koodi on voimassa 19. - 21.9, joten ei muuta kun kipin kapin tilamaan piristystä sisutukseen!

10 kommenttia:

  1. Nuo taulut on ihania, mullakin on yksi taulu tuolta ja se on kyllä lemppari tauluja :)<3

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, tosin noi minimaaliset taulut ei niin meille sopisi. Näyttää sun sisustukseen just hyvältä!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mietin itsekin, että oisin hommannut vähemmän minimalistisia, mutta en keksinyt vielä mihin laittaisin ne tai mihin yhdistäisin, joten päädyin toistaiseksi noihin! :)

      Poista
  3. En oo mikään ylimmäinen ystävä taiteen kanssa, mutta Prada Marfa on ehdottomasti yksi mun suosikkiteoksistani hyvin monessa mielessä. :)

    Elämää Smykkinä

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihanat taulut oot valkannut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tykkään itekkin tosi paljon! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan