Teidän vuoro

18.1.2018

Viime vuoden puolella ihana Jonna teki tällaisen postauksen, jossa hän pyysi lukijoitaan esittelemään itsensä. Mun mielestä idea olisi super kiva, joten nyt onkin sitten teidän vuoro. Kertokaa vähän, että ketä siellä ruudun toisella puolella on! Olisi kiva kuulla ainakin ikä, mistä päin olette, mitä teette tällä hetkellä elämässänne & olisi kiva kuulla myös millaisia postauksia tykkäätte lukea! 
Rohkeasti vain, en mä pure teitä! :)

23 kommenttia:

  1. Moikka! :) Mä oon Ella 19v ja muutin juuri opiskelujen perässä Kajaaniin. Aloitin pari viikkoa sitten siis sairaanhoitajaopinnot, joista oon todella innoissani. Mun elämässä tärkein juttu on tällä hetkellä poikaystäväni, nykyinen avopuoliso. Myös hänestä juttuja mun blogin puolella enemmän. Tykkään lukee vähän kaikenlaisia postauksia mut lemppareita on haasteet ja kaikki esittelyt! Tykkään sun blogista tosi paljon :)

    allthelittlesnowflakes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Ella!<3 Kiva kuulla, että opinnot sujuu hyvin ja oot innoissas niistä! :) Voi kiitos paljon!♥

      Poista
  2. Oi, onpa ihana idea! Mä oon Linda,21 v opiskelija Helsingistä. Tykkään syksystä, ruoanlaitosta, bloggaamisesta ja kaikkiin hauskoihin tapahtumiin osallistumisesta. Tällä hetkellä oon superinnoissani myös hääjärkkäilyistä, itse juhlat on tiedossa tän vuoden loppupuolella :) Sun blogi on superkiva, ja sulla on mun mielestä paljon hyviä postausideoita. Jotain valokuvausvinkkejä ja -ideoita olis ehkä kiva kuulla, koska sun kuvat on aina älyttömän nättejä.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Linda! :) Kiva kuulla, että tykkäät! :) Oi, häiden järkkäily on varmasti ihan huikeeta!<3 Voi kiitos paljon!!<3 Kiitos ideasta, pitääkin ruveta suunnittelemaan jonkinlaista postausta! :)

      Poista
  3. Tää on kyl tosi kiva idea! :D Oon Paula, 20 vuotias hiusalan opiskelija Vantaalta. Alkujaan oon Helsingistä. Muutin Vantaalle lukion takia ja nyt yritän saada asuntoa Helsingistä, taas opiskeluiden vuoksi xD Mun harrastuksiin kuuluu kirjoittaminen, leipominen, bloggaaminen sekä videoiden teko. Pienenä vihasin vaaleanpunaista, mut nykyään se on mun lempiväri ja samoin tykkään enemmän glitteristä kuin ennen.
    Tykkään ite lukea muotiin liittyviä postauksia sekä syvällisempiä tekstejä. Ei sellaisia joissa kerrotaan syvimmät salaisuudet, vaan jossa pohditaan asioita ja jaetaa yksi tai kaksi kokemusta. Kuvapostaukset ovat myös mieleeni.

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Paula! :) Haha aijaa! :D Niin ne mielipiteet vaan jännästi muuttuu! :D Okei, kiva kuulla sun mielipide! :)

      Poista
  4. Moikka! Mä oon Pauliina, 23-vuotias tytsy Raumalta. Alunperin oon Pirkanmaalta Tampereen kupeesta, mutta muutin opiskelujen perässä Raumalle. Opiskelen siis luokanopettajaksi ja sivuaineena opiskelen myös käsityön aineenopettajan pätevyyden itselleni :-) Mä tykkään lukea erilaisia vinkki-postauksia, liittyi se sitten tv-sarjoihin, musalöytöihin tai vaikka rahan säästämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pauliina! <3 Aijaa! Ompas teitä nyt monta opiskelijaa, haha! :D Mutta se on kyllä hienoa, että ihmiset uskaltaa lähteä tavoittelemaan unelmia! :) Tsemppiä opiskeluihin!<3 Vinkkipostaukset on kyllä mustakin kivoja! Pitääpä miettiä, jos itsekin saisin jonkin sen tyylisen postauksen toteutettua! :)

      Poista
  5. Uuu, tosi kiva idea! :) Mä oon Sofia, 19-vuotias tyttö Kauhvalta. Viikot asustelen Kaustisella, koska opiskelen siellä ensimmäistä vuotta lastenohjaajaksi :) Syksyllä oli ensimmäinen työssäoppiminen päiväkodilla, jonka myötä kyllä vahvistu että oikeaa alaa ollaan opiskelemassa! Mulla ei mitään sen erikoisempia harrastuksia oo bloggaamisen lisäksi, mutta kirjojen lukeminen on aina ollut tosi lähellä mun sydäntä. Mä tykkään kyllä lukea kaikentyyppisiä postauksia, mutta eniten mua kiinnostaa kaikki mielipidekirjoitukset sekä reseptit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sofia! :) Kiva kuulla, että tykkäät! Oi, kiva kuulla, että oot löytänyt oman alasi! :) Se ei ole ihan itsestäänselvää! Terkuin, tarjoilijaksi opiskellut - enkä oikein tykkää siitä! :D Okei, kiva kuulla mikä sua kiinnostaa! Voisinkin ehkä yrittää kehitellä jonkin sortin resepti postauksen jossain vaiheessa! :)

      Poista
  6. Ihana idea! Oon Sofia, 20v ja asun Raumalla. Opiskelen Turun yliopistossa matikkaa ja tarkotus valmistua matikan ka kemian aineenopettajaksi. Opiskelen hyvin rauhallista tahtia, koska samalla koitan parantua vaikeasta masennuksesta. Tykkään käsitöistä, lentiksestä ja partiosta. Näiden lisäksi lukeminen on yksi rakkaista vapaa-ajan käyttömuodoista. Lisäksi tietysti tulevana matikanopena tykkään ratkoa erilaisia matikan tehtäviä. Tykkään lukea kaikenlaisia postauksia, mutta suosikkeja on reseptit ja syvälliset postaukset.

    ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sofia! :) Voih, superisti tsemppiä paranemiseen!<3 Älä ota stressiä koulusta, sitä voi onneks aika joustavasti tehdä! Tsemppiä vielä kovasti! :) Kiva kuulla, mitä kaikkea tykkäät lukea! :) Täytyy katsoa jos saisin jonkun reseptipostauksen väsättyä! :) Syvällisempiäkin postauksia aina silloin tällöin tulee & kiva kuulla, että porukkaa kiinnostaa! :)

      Poista
  7. Moikka! Oon Anni 22v sosionomiopiskelija, opiskelen monimuotona seinäjoella, mutta muuten asun Jyväskylässä avopuolison kanssa :) Luen paljon ja terveelliset elämäntavat on osa mun elämää! Tykkään lukea sun blogia monipuolisuuden takia ja ihanien kuvien!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi Anni! :) Aijaa, kiva törmätä Jyväskyläläisiin! :) Kumpa itsekin saisin joskus jäämään noi terveelliset elämäntavat, haha! :D Voi kiitos paljon, kiva kuulla!<3

      Poista
  8. 24 vuotias kontakti sentterin työntekijä joka tykkää vaan olla sohvalla, rakastan koiria ja seuraan lätkää. Osallistun miehen moottori-harrastuksiin :) Haaveilen opsikelusta.

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Katri! :) Oho, empä oo tollasta termiä ennen kuullutkaan! :) Mä rakastan myös koiria & mulle on tullut kova koirakuume sen myötä kun kolme kaveria hankki koiravauvat! Haaveilen omasta kultaisestanoutajasta! :) Toivottavasti löydät sua kiinnostavan alan & pääset opiskelemaan sitä! :)

      Poista
  9. Moi! Oon Tiia, 19 vuotias nuori nainen Iisalmesta. Odotan esikoista syntyväksi maaliskuussa, joten hevosalan opinnot ovat hieman pidemmällä paussilla nyt! Kirjoitan blogia, ja neulon sen minkä kerkiän (melkein kokoajan siis). Tykkään lukea aikalailla kaikenlaisia postauksia, mutta erityisesti kaikki vinkkipostaukset ja listaukset kolahtaa! :)

    https://ammattinaelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiia! :) Oii, onnea jo etukäteen perheenlisäyksestä!♡ Vinkkipostaukset on kyllä monen suosikkeja! :) Täytyy yrittää kehitellä jotain vinkkipostauksia teille! :)

      Poista
  10. Onpas kiva idea! :) Mä oon Taru, 23-vuotias kuopiolainen opiskelija! Yöt vietän töissä baarimikkona ja päivät opiskelen amkin puolella. Mä valmistun toivottavasti keväällä ja sen jälkeen koittaa muutto poikakaverin kanssa yhteen! :) Rakastan kevättä ja kesää ja koiria ja inhoan pimeyttä, vesisadetta ja stressiä! :) Oon luonteeltani tosi positiivinen ja iloinen mut huonona päivänä oon täysin päin vastoin! :D

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Taru! :) Uu siistiä! Tsemppiä opiskeluihin! :) Mä oon kyllä luonteeltani aika samanlainen ja tykkään samoista jutuista! :)

      Poista
  11. Moikka! Oon Susanna, 20-vuotias nuori nainen alunperin Turengista. Syksyllä muutin unelma-ammatin perässä opiskelemaan Kuopioon sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua :) Poikaystävä jäi kotipaikkakunnalle töitä tekemään, joten nyt elellään siis kaukosuhteessa näin neljän yhteisen vuoden jälkeen :) Vapaa-aikaa vietän yleensä ystävien kanssa ja ryhmäliikunnoissa. Tykkään kaikesta kauniista ja nautin omillaan asumisesta täysillä!
    + Takit ja kengät ovat mun ehdoton heikkous!

    Luen mielellään kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyviä postauksia: esittelyjä/vinkkejä ja sitten reseptejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Susanna! :) Oi, taidat olla sitten mahdollisesti samassa koulussa kuin mun kaveri! :) Oi, kiva kuulla! :) Okei, niitä on varmasti tulossa! :)

      Poista
  12. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan