Valentine's day

14.2.2018

Ihanaa ystävänpäivää ihanat! Toivottavasti teillä on tälle päivälle kivoja suunnitelmia! Me ollaan illasta menossa kavereiden kanssa kuuntelemaan Mikko Harjua ja vähän syömään. Hyvää musiikkia, ruokaa ja kavereiden seuraa - ihan parasta! Ystävänpäivä kuuluu kyllä ehdottomasti mun lemppari 'juhliin'. Kaikkea romanttista, vaaleanpunaista ja söpöä - yes please! Oottehan muistanut ystäviä tai puolisoa?
Ystävänpäivä
Vohvelit
Tulppaanit
Mitä suunnitelmia sulla on tälle päivälle? Vai onko ystävänpäivä sulle ihan normi päivä muiden joukossa?

Pst. Jos sulla on jotain kivoja suunnitelmia tälle päivälle, etkä oo asusta ihan varma - tein postauksen, johon kokosin kolme asuideaa ystävänpäivälle! Jos et oo vielä lukenut sitä niin kannattaa käydä kurkkaa se nyt täältä!

8 kommenttia:

  1. Ompas suloiset ja ihanat kuvat! Meillä myös ehkä huomenna illalla jotain pientä kivaa, tai ehkä viikonloppuna syömään :) Mies nyt just matkalla. Kauniit kuvat!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ystävänpäivää myös sulle!♡ Oi että kuulostaa niin kivalle sun tän päivän suunnittelmat! Mikko Harjulla on kyllä ihania biisejä :)
    Me juhlistettiin ystävänpäivää käymällä syömässä poikaystävän kanssa, ja illalla vielä suunnitelmissa katsoa joku leffa :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää ystävänpäivää!

    Eksyin sun blogiin ekaa kertaa tänään ja pakko oli tulla kommentoimaan heti ensimmäisenä mun ajatukset täyttänyt asia - jestas, että tässä postauksessa on suloisia kuvia :) Sulla näyttää olevan muutenkin tosi hyvä visuaalinen silmä :) Vähänkö oon iloinen, että eksyin tänne!

    Täällä vietellään ystävänpäivää flunssassa ja hyvin epäromanttisissa tunnelmissa, mutta mitäs pienistä :D ystävänpäivä voi onneksi olla joka päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Tervetuloa!<3 Voi ei! No niimpä! :)

      Poista
  4. Olipas herkullisen näköisiä kuvia, alkoi ihan tehdä mieli vohveleita pitkästä aikaa! :) Harmi, että vohvelirauta uupuu omasta kokoelmasta.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan