Falling snow

14.2.2016

Ulkona on ihana lumisade, melko lämmin sekä kirkkaampaa kuin pitkään aikaan. Niimpä innostuinkin kameran kanssa mennä pyörimään tuonne lumisateeseen ja kävin räpsimässä muutamat kuvat!
Ensi viikosta tulee aika tohina viikko. Pitää auttaa veljeä muutossa, kun se lähtee reilun viikon päästä vuodeksi Australiaan (nyyh!), pitää raivata paikkoja, koska tuholaistorjuja tulee taas torstaina käymään. Siinä välissä pitäis keretä käydä salillakin ja touhuta paljon muutakin. Yritän napsia kuvia & keretä tulla kirjottelemaan teillekin jossain välissä! Mut nyt meen viettämään lazy sundayta ja syömään lettuja, nam!
Ihanaa ystävänpäivää tyypit!

21 kommenttia:

  1. Ompa kivoja kuvia! Hyvää ystävänpäivää sulle kans! :-)

    VastaaPoista
  2. Voi että sä olet kaunis! :) Ihania kuvia ja sulla on kyllä mukavasti buukattu viikko täyteen :) Muista tehdä veljelle iso lista tulijaisista! :D Mun on pakko udella että mistä tuo ihana harmaa kaulahuivi on? Ihanan leveä! Kuin myös sulle oikein kivaa ystävänpäivää! <3

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Haha jep, niin täytyy! ;) Öömm, jos en väärin muista niin se on Gina Tricosta! Kiitos!♥

      Poista
  3. Älyttömän ihania kuvia! :-) Katselin blogias niin sulla on mukavia postauksia, kuvat hyvälaatusia ja tekstiä on kiva lukea. Hyvät ystävänpäivät sinnekin <3

    VastaaPoista
  4. Voi kun oot kaunis! ♥ Hyvää ystävänpäivää myös sulle!

    VastaaPoista
  5. Oh wow! :O Sun layout on tosi hieno! :D Sua ei varmaan haittaa jos otan vähän inspistä, kun koodailen paraikaa uutta leiskaa. Oot tosi kaunis ja sun hiukset on niin täydellisen väriset! <3 Tosi hyvää ystävänpäivää myös sinulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti! :) Siitä vaan, kunhan et nyt täysin kopioi :) Kiitos paljon! :)

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia ja ihana blogi! Ansaitsisit paaljon enemmän lukijoita :D, täältä sait yhden!

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Pakko kyllä tulla muiden seuraksi kehuskelemaan kuinka kaunis oletkaan! :) Sun jiusten väri on kyllä yksi upeus, saa kaipaamaan omia suklaanruskeita ihanuuksia takaisin! Hyvää myöhäistä ystävänpäivää ja mukavaa alkanutta viikkoa, toivottavasti pääsette vielä pitämään rutkasti hauskaa ennen lähtöä! :)

    VastaaPoista
  8. Blogisi on kaikin puolin i-ha-na! <3 Pikkuisesti myöhässä hyvää ystävänpäivää sinulle!!♡♥

    VastaaPoista
  9. Todellakin, oot hurjan kauniina! Ihania kuvia myös, toi lumisade näyttää nii hyvältä varasinki ku sul on noin kirkas huulipunakin! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan