Granola

15.6.2017

Halusin kokeilla ekaa kertaa tehdä itse granolaa! Kaupassa gluteenittomat granolat maksaa maltaita, joten säästin aika paljon rahaa, kun suurin osa mitä tähän tuli löytyi jo kaapista! Omaan makuun laitoin vähän liikaa hunajaa ja paahdoin vähän liian kauan, mutta tätäkin on niin helppo soveltaa ja testaamalla löytyy se oma lemppari!
Granola

Kaurahiutaleita, auringonkukan siemeniä, pähkinöitä,
hunajaa, öljyä, kookoslastuja & kuivattuja vadelmia.

Ensin laitoin kulhossa sekaisin hiutaleet, auringonkukan siemenet, pähkinät, hunajan ja öljyn. Sitten laitoin seoksen uunin pelille, paahdoin uunissa 175 °C  n. 30 minuuttia, välillä käännellen.
Jäähtyneen granolan laitoin lasipurkkiin ja joukkoon lisäsin kookoslastut ja kuivatut vadelmat!
Ootteko te kokeillut itse tehdä granolaa?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa helpolta! Mä en oo ite vielä innostunut granolasta, mutta ehkä pitäisikin kokeilla tehdä sitä itse niin saatankin ihastua siihen :)

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aika simppeli! :) Niimpä! :) Ja kun tääkin on niin helppo soveltaa oman maun mukaan! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan