Vuosi 2017

30.12.2017


Vuosi 2017, on nyt takana päin ja oon innoissani tulevasta vuodesta. Ennen sitä ajattelin vähän vielä muistella mennyttä vuotta. Mitä kaikkea siihen mahtuikaan?

✗ Ensimmäinen blogimiitti - järkättiin tytsyjen kanssa blogimiitti ja oli ihan huippua! Ensi vuodelle on tulossa uutta, enkä malta odottaa!
✗ Sain vihdoin luettua kaikki Harry Potterit!
✗ Tehtiin kaverin kanssa pieni roadtrip ja photoshoot rypsipellolla ja saatiin onnistuneita kuviakin - postaukseen reissusta pääset tästä!
✗ Kuulin, että myös Jyväskylästä löytyy alppiruusupuisto ja pakkohan siellä oli käydä napsimassa kuvia - click!
✗ Inspiraatiota riitti ja keksin muutaman postausidean, joista yksi on tämä! Tykkäsin tosi paljon tehdä tätä & tekin taisitte tykätä tästä - olen myös nähnyt tätä muidenkin blogeissa! :)
✗ Pääsin ottamaan kamppiskuvia paikallisen yrityksen kanssa & oli kyllä mukava prokkis!
✗ Kävin itsepuolustuskurssilla
✗ Järkättiin kaverin kanssa super söpö syksyinen piknik parvekkeelle. Herkkuja & yhteistä aikaa - parasta! Kurkkaa tästä!
✗ Pääsin elämäni ekaa kertaa I love me - messuille ja pääsin sinne vielä bloggaajapassilla, joka oli mulle iso juttu!
✗ Syksyllä oli myös kova inspis ja käytiin ottaa yhdet asukuvat ihanan syksyisessä spotissa - pääset kurkkaa kuvat tästä!
✗ Syksyllä saatiin otettua useemmatkin asukuvat ja tässä on ehdottomasti ehkä mun mielestä onnistuneimmat kuvat syksyltä!
✗ Pääsin vielä ihastelemaan kaunista jouluista Helsinkiä, oli ihanaa Postaukseen tästä!


Vaikka loppuvuodesta tapahtui kaikkia ei niin mukavia juttuja ja vuodesta jäi vähän huono maku suuhun, niin kun tein tätä listausta, tajusin, että kyllä vuosi sisälsi paljon mukaviakin juttuja!
Millainen teidän vuosi 2017 oli?

8 kommenttia:

  1. Tää oli kyl tosi kiva postaus! Ihania asioita sun elämässä tapahtunu ny kuluneen vuoden aikana :)
    Se on aika usein nii et vuoden loppupuolella aina miettii mitä huonoja asioita on tapahtunu. Sit usein menee tulevaan vuoteen paha maku suussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nojoo, totta. Ja kun noi huonot jutut sijoittu tonne vuoden loppupuolelle! :/ No mutta hyvillä mielin oon kuitenkin alottamassa vuoden 2018! :)

      Poista
  2. Ihana postaus ja kiva katsaus sun vuoden 2017 kohokohtiin ♥ Sulla on muuten todella kaunis tää ulkoasu kokonaisuudessaan ja ihastuin tuohon sun tän postauksen kollaasiin :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja kiva nähdä tällä tavalla sun vuoden 2017 kohokohtia.

    http://unelmaani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

      Poista
  4. Kiva postaus, mutten voi uskoa että HP:t tuli luettua vasta nyt! Olin lukenut kaikki siihen vuoteen mennessä, kun vika kirja julkaistiin. Olisiko ollu ihan yläasteella vielä - ja oon lukenut ne läpi ainakin 3 kertaa! Ihan huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep! Mun Harry Potter "fanitus" on kasvanut pikkuhiljaa ja nyt vasta tuntui, siltä että haluan ja jaksan lukea ne! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan