5 x onnellisuuden aiheita

23.10.2017

✗ halloween - kuinka ihminen voikaan olla iloinen yhdestä juhlasta, joka ei Suomessa edes ole iso kauhean iso juttu? Tykkään halloweenistä tosi paljon!
✗ uudet keittiön tuolit - voitteko kuvitella, että olen asunut tässä asunnossa jo yli 3,5 vuotta ja sain vihdoin aikaiseksi hommata keittiöön kunnon tuolit!
✗ pitkästä aikaa ystävän näkeminen - Tuulin kanssa heitettiin Helsingin-reissu ja vitsi miten oli kiva pitkästä aikaa nähdä kunnolla!
✗ uusi sänky - mun edellinen oli muuten mukava, mutta siitä oli melkein kaksi jalkaa poikki, joten oli korkea aika hankkia uusi.  Nyt mulla on uusi ihana sänky, joka ei edes narise! Luksusta.♡
✗ ensilumi - ensin olin että eei vielä, mutta sitten kun sitä puuterilunta satoi hiljalleen, muistin kuinka kaunista talvella onkaan.

7 kommenttia:

  1. Tosi nätti kuva! Nariseva sänky osaa kyllä olla niin ärsyttävä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No jep! Vaikka ei se mua oikeestaan aiemmin edes häirinnyt, olin niin tottunut siihen, mutta nyt kun sänky ei narisekkaan niin vitsi miten se onkaan luksusta! :)

      Poista
  2. Ei vitsit kuinka kiva postaus :)

    https://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ihanan positiivinen postaus ♥ Ja niin näti toi kuva. Mä kans rakastan halloweenia ja oon ihan innoissani kaikesta siihen liittyvästä! Jotenki kaikki ne kurpitsat ja noidat ja mustan ja oranssin värimaailma iskee muhun lujaa :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!♥ Aijaa, kiva kuulla että sieltä löytyy toinenkin halloween-fiilistelijä!! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan