Inspiration Day '16

24.4.2016

Sain pari viikkoa sitten kutsun tämän kevään Indiedays:n Inspiration Dayhin & eilen sitten matkani kävi kohti Helsinkiä & Kattilahallia. Olin vielä oikein reipas ja kävelin keskustasta paikan päälle!
Tapahtuma oli oikein kiva, pisteitä oli erilaisia; sai tehdä omanlaisen erikoiskahvin, laitattaa hiuksia, otattaa kuvia itsestään kukkaseppele päässä, viinikoulutusta jnejne! Paljon kaikenlaista. 
Indiedays
Indiedays
Mun kohtaloksi kuitenkin koitui huono kenkävalinta ja mulla alkoi tosi kovat jalka- & selkäsäryt, joten pienen kiertelyn jälkeen istuinkin sohvalle ja seurasin päälavan ohjelmia. Reilu pari tuntia siellä kiertelin ja tutkiskelin kunnes rupesi masu kurnimaan siihen malliin, että oli pakko lähteä ruokailemaan ja niimpä suuntasinkin takaisin keskustaan.
Indiedays
Indiedays
Loppuillan sitten pyörinkin keskustassa ja kasin pintaan lähdin bussilla takaisin Jyväskylään. Voin kertoo, että kun pääsin kotiin, oli aika väsy olo. Mutta kaiken kaikkiaan mukava päivä! Mun oli tarkotus napsia enemmän kuvia mutta kivut & vesisade ei ollut mun kanssa ihan samaa mieltä, joten kuvasaldo jäi ihan säälittävän pieneksi, pahoittelut! Ensi kerralla harkitsen tarkasti mitkä kengät valitsen!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat!♥ Itsekkin olin kyseisessä tapahtumassa ja siellä oli kyllä erittäin hyvät tarjoilut ja mahtavia pisteitä :)
    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kiva, että säkin viihdyit! :)

      Poista
  2. Vaikuttaapa kivalta päivältä, tosi ihania kuviakin oot saanut!! Itse en tänä vuonna saanut kutsua, mutta tällain ruutujen välityksellä seurattuna tän vuoden tapahtuma vaikuttaa viime vuotta paremmalta :p Mutta hei ihana postaus ♥

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) No toivottavasti ensi kerralla sitten! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan