Halloween suunnitelmia

30.10.2017

Halloween on mulle jotenkin tosi tärkeä juhla. Haluaisin joskus päästä juhlimaan sitä jenkkiläiseen tyyliin vaikka ihan paikan päälle. Ihailen tosi paljon kuinka jenkeissä juhlitaan halloweenia. Kaikki kivat halloween tapahtumat, pumpkin patchit, trick or treat-kierrokset ja se koristeiden näyttävyys ja määrä verrattuna Suomeen! Musta olis oikeasti tosi kiva, jos halloweenia juhlittais vähän samaan tyyliin täällä meillä Suomessa.
Vaikka mulla muuten ei olisi mitään halloween-juhlia, niin tykkään katsella halloween-teemaisia tai kauhuleffoja, kaivertaa kurpitsan ja muuten vaan fiilistellä. Kaupoissa on nyt jo joulukalentereita ja -koristeita, mutta nyt on mun mielestä vielä vähän liian aikaista niille. Mun mielestä ensin pitää juhlia halloween alta pois ja sen jälkeen voi alkaa fiilistellä joulua ja talvea!
Tänä halloweeninä aion...
...katsoa halloween-teemaisia leffoja!
...kaivertaa kurpitsalyhdyn - check! ✔
...käydä kaksissa halloween-juhlissa. Ainakin toisissa on kunnon pukeutumisteema, enkä malta odottaa! Toiset oli itseasiassa jo viime perjantaina.
...polttaa paljon kynttilöitä & juoda kaakota viltin alla.
...laittaa ekaa kertaa tänä syksynä villasukat jalkaan.
...nauttia hetkestä ja fiilistellä halloweenia niin paljon kuin mahdollista.

En oo itseasiassa hirveästi halloween-leffoja katsonut, mutta löysin muutaman, jotka kiinnostais kattoo! Haluaisin nähdä Halloweentown, Hocus Pocus, The Craft ja Fun Size. Kiinnostais katsoa noi kaikki, mutta saa nähdä! Pitää ehkä jakaa noi parille päivälle, heh!
Kunnon kauhuleffat kuuluis kyllä halloweeniin, mutta en yksin niitä tykkää kattoo, joten skippaan ne ihan suosiolla tänä vuonna!

Oonko ainut, joka on ihan fiiliksissä tästä loppusyksyn juhlasta? Onko teillä suunnitelmia halloweeniksi?🎃

8 kommenttia:

  1. Mä olen fanaattinen halloweenhypettäjä. Lapsena järjestin ystäville halloweenjuhlia W.i.t.c.h.-lehden innoittamana ja sille tielle olen jäänyt. Tänä vuonna koristelin kämpän teemaan sopivasti - pentagrammeja, kuolleita oksia, muovikalloja ja kilottain hämähäkinseittiä, ja järkkäsin pienet illanistujaiset, joista jatkettiin matkaa paikallisen yöklubin teemabileisiin. Nyt lauantaina ampaistaan Porin vanhanhautausmaan kierrokselle, jossa kuljetaan lyhtyjen kanssa ja kuunnellaan kummitusjuttuja. Halloween on vuoden parasta aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aijaa! :) Kiva kuulla, että muutkin viettää halloweenia! :)

      Poista
  2. Apua sulla on niin ihania kuvia aina ♥ Näistäkin tuli heti kivat halloweenvibat. Meillä Suomessahan kaikkia juhlia juhlitaan jotenkin tosi arvokkaasti, ni varmaan sen takia halloween ei oo kunnolla rantautunu tänne (pyhäinpävänä moni haluu muistella kuolleita silleen arvokkaasti). Mut mä tykkään kans tosi paljon kaikesta halloweenjutusta, etenkin kurpitsat ja halloweennaamiaiset ja muu semmonen on ihan parasta :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!♥ Toi on kyllä ihan totta! :) Aijaa, kiva kuulla! :)

      Poista
  3. Ihana kurpitsa! Katottiin yksi halloween-leffa ja tein yhden meikkikokeilun, mutta muuta ei tehtykään :) Toivottavasti teidän halloweenjuhlat oli hyvät!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Suloset kuvat! Ite en oo koskaan juhlinut halloweenia tai ollut ees kauheen kiinnostunut siitä, en tiiä mikä siinä on. :D

    Noora / www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aijaa! No, mutta eihän sitä pakko ole - jos ei vaan nappaa! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan