Lemppari Instagram tilit x 6

7.2.2018

Tänään esittelen teille muutaman mun lemppari Instagram tilin! Nää on sellasia tilejä, joiden kauniita kuvia ihastelen kerta toisensa jälkeen & jotka inspiroi mua itseeni myös hurjasti. Toivottavasti löydätte näistä uusia seurattavia!




Seuraan monia upeita instagram-tilejä, mutta kaikki ei millään olisi mahtunut tähän postaukseen. Tässäpä vielä muutama maininta upeista instagram-tileistä: marianne.k.mninnijuutinen, anniiris, lauravilhelmina, anettemilia, mariannnan

Löytyikö teille uusia tilejä seurantaan?

8 kommenttia:

  1. Ihania feedejä! On kyl kaikki niin samanlaisia hengeltä ja kun katsoo sun feediä, niin samantyylisiä kaikki :) Itsellä semmonen sekametelisoppa, mutta en ole linkittänytkään tiliäni vahvasti blogiin liittyväksi, vaan enemmänkin kavereiden kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Haha, no varmaan jollain tavalla joo! Nää feedit on musta super inspiroivia ja just sen tyylisiä millaisia kuvia omaankin feediin haluan! :)

      Poista
  2. Onpas ihanan inspiroivia feedejä!♡ Pitääkin ottaa muutama uusi seurantaan, vaikka osa olikin jo tuttuja :)
    Ja kiitos vielä maininnasta!♡

    VastaaPoista
  3. vautsi miten upeita insta feedejä! :) pitääpä käydä tutustumassa kaikkiin vähän paremmin jos löytäisin itellekkin uutta seurailtavaa ^^

    VastaaPoista
  4. Ihan punastuttaa nähdä oma feed tällaisessa postauksessa, isosti kiitoksia sulle :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihan turhaan, sun feed on upea! :) Ole hyvä!♡

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan