Decor wishlist

26.2.2016

decor


Matto Olen jo pitkään haaveillut uudesta matosta olohuoneeseen. Ei vaan ole vastaan tullut kivaa mattoa pienellä budjetilla. Etsinnässä olisi yksinkertainen, harmooninen matto.
Lamppu Uusi lamppu on myös ollut etsinnässä. Mulla on tällä hetkellä olohuoneessa sellainen riisipaperivarjostin ja oon niin kyllästynyt siihen. On todella vaikeaa vaan löytää täydellistä yksilöä halvalla hinnalla.
Tyynyt Mun mielestä tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa! Haluaisin koko ajan vaihtaa tyynyjä mun kämpässä, haha!

Pitäisi varmaan kiertää kirppareita enemmän, jos niistä vaikka sattuisi tulemaan vastaan kivoja mattoja tai lamppuja. Yritän tosiaan nyt elää mahdollisimman halvasti, yrittäen säästää mahdollisimman paljon rahaa. Haaveilen lähdöstä Australiaan!

28 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi tyynyfani, jos noin voi sanoa...? :D Niillä on vaan niin helppo sisustaa♥ Oot kyllä löytänyt kivoja juttuja tohon kollaasiin! <3 Ihana blogi muutenkin :) http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mun pitäis saada uus matto, kun tuo nykyinen on aika pieni. Okay tosi tosi pieni. Vois käydä huomenna kurkkimassa jotain sisustukseen lisättäviä juttuja, kun se on jääny vähän vähäiselle ja huomenna ostoksille muutenkin menssa.

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, nonii! :) Mullakin on olkkarissa kaksi semmoista pientä nukkamattoa, ärsyttää kun ne koko ajan erkanee toisistaan, olis kiva saada yksi kiva matto :)

      Poista
  3. Oi, onpa muuten kivannäköisiä nuo geometriset (? :D) lamput! Minullakin itseasiassa on ollut olkkariin hakusessa uusi lamppu jo pidemmän aikaan, ja noista kuvista saikin kivasti inspiraatiota :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ne on. :D Aijaa, no kiva jos sait inspistä! :)

      Poista
  4. Voisin ottaa tyyliin nuo kaikki kollaasin jutut kotiin! Oot kyllä oikeessa, tyynyjä ei koskaan voi olla liikaa ja nyt aloin himoitsemaan kaikkia noita kolmea mitä esittelit :D

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Noi metallikehikkolamput on kyllä niin must-listalla tännekin! :D

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihanat lamput, kelpaisi kyllä omaankin kotiin! :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on itsellä ihan samanlainen tyynyvillitys. Voisin haalia tyynyjä vaikka kuinka paljon ja vaihtaa niihin päällysiä vaikka viikon välein.. :D Ihan hullua.

    VastaaPoista
  8. Ai vitsi noi lamput on ihanat ja kylläpä kelpais noi tyynyt sekä matotkin! :3 Kokonaisuudessaan ihana ihana blogi sinulla. Saat minusta ehdottomasti uuden lukijan!! :)

    VastaaPoista
  9. Ahh noi lamput! <3 Tälläsistä sisustusjutuista on niin kiva haaveilla ja joskus jopa saada asuntoon asti! :p

    VastaaPoista
  10. Siis nuo metalliset lamput on vain niin ihania! Ikeasta ostettiin sellainen kunnon desing-lamppu, hopeana. Nyt kyllä alkanut mietittää, että olisiko se sittenkin pitänyt ostaa ruusukultaisena, itse pidän siitä väristä vain niin paljon! Myös tyynyjen kuosit on aikalailla samaa, mitä meiltä olohuoneesta löytyy (:. Sulla on muuten todella ihana ulkoasu, kaikki sopii jotenkin hyvin yhteen!

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, sun pitää käydä ostaa se ruusunkultanenkin, saat sit aina vaihdella! :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  11. Kurkkaappa Elloksen omat tuotteet! Niitä alekuponkeja saa jo ensimmäiseen ostoskertaan ja oma tuotanto on aika halpaa muihin kauppoihin verrattuna(vaikka kalliita tuotteita toki on myös). Itse olen hommannut meidän maton sieltä(melko saman tyylinen kuin sun kollaasissa) ja taisi maksaa huikeat 70€ + alennukset päälle :D Ebaystä kannattaa myös kurkkia tyynynpäällisiä, niitä voi löytää jopa muutaman euron hintaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä Ellostakin jo selaillut, mutta kiitos vinkistä! :) Ebaystä olen myös just noita tyynynpäällisiä katsellut, mutta ei ole vielä löytynyt superkivoja. Metsästys jatkuu ;)

      Poista
  12. Tosi ihana kollaasi, jossa on paljon samoja juttuja omista sisustushaaveistani :)

    VastaaPoista
  13. Onpa sulla ihanan raikas blogi, jäin lueskelemaan tätä pidemmäksikin aikaa :) Ihana kollaasi, mä olen myös haaveillut tuollaisesta karvatyynystä ja vaaleasta lampusta :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Noi lamput on kyllä niin hienoja! Ja itellä kans joku ongelma tyynyjen kanssa, voisin ostaa niitä koko ajan... :-D Ja sama juttu kaikkien ihanien pehmeiden vilttien kanssa!

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan