Äkkilähtö

16.3.2016

Viime viikolla tuli otettua pieni irtiotto arjesta. Viime torstaina aamupäivällä päätettiin siskon & siskon poikien kanssa, että lähdetään miniristeilylle! Sisko varaskin meille sitten samantien hytin Baltic Princessiltä ja parin tunnin päästä oltiinkin jo tien päällä auton nokka kohti Turkua! Vähän saatiin kyllä kaahailla, koska aikaa ei ollu liikaa. Laiva lähti 20.15 ja oltiin satamassa n. 19.50, että ei meillä tosiaan paljoa luppoaikaa jäänyt ennen laivaan nousua! Siitä alkoikin sitten minireissu kohti Tukholmaa.
Risteily
Laivalla ehdottomasti parasta on seisova pöytä, joten käytiinkin heti laivaan päästyä varaamassa meille pöytä illallisbuffetista. Voi sitä valinnan varaa! Pyörin siellä pää ihan pyörällä, kun joka puolella oli kaikkee hyvää! Salaattia, kanaa, spaghettia, sushia, lohta jnejne! Nam, kyllä siellä sai mahansa täyteen. Seuraavana aamuna käytiin tottakai myös meriaamiasella!
Mulla oli kamera valmiina lähes koko ajan, mutta melkein koko matkalla oli tosi kova sumu. Tukholman satamassakaan ei kovin pitkälle nähnyt. Vähän kyllä harmitti. Ihan sitten loppumatkasta, Turun saaristossa sumu hälveni vähäksi aikaa ja oli tosi kaunis auringonlasku.
Tax Free
Tottakai tuli myös käytyä pyörimässä meikkihyllyillä. Piti tottakai tsekata Vs:n valikoima & yritin myös metsästää itselleni jotain uutta kivaa huulipunaa. Loppujen lopuks en sitten ostanut mitään, koska ajattelin että säästän, vaikka siellä olis ollut pari ihan kivaa huulipunaa eikä ollut edes kovin kalliita. Ehkä vähän harmittaa näin jälkikäteen. Tax Freestäkään ei tarttunut mukaan muuta kuin Pringelsejä ja kaksi pientä Tobleronea, nam!

12 kommenttia:

  1. Tykästyin kovasti blogiisi - sulla on täällä tosi kauniita kuvia ja teksti on mukavaa luettavaa :-) Vaikutat lisäksi tosi symppikseltä tyypiltä, joten jään kernaasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
  2. Heti ekasta kuvasta tuli nälkä.. Olis ihanaa itsekin lähteä äkkinäiselle pikkulomalle mm. poikaystävän kans! Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kovasti! Nyt on vissiin aika halpaa, meidän hytti oli vaan parikymppiä! :) Kiva kuulla! :)

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen äkkilähtöreissu teillä! Laivan buffetti on kyllä ihan must have joka kerta. Tosi kivan oloinen blogi sulla muutenkin :)

    http://ronjannika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Milläs ihmeellä otat kuva, kun ovat huonolaatuisia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonolaatusia? Tasan yksi kuva on huonolaatuinen ja sekin vain koska oli huono valotus ja kuvanmuokkaus ei aivan onnistunut. Että jospa nyt et vain alkaisi yleistämään. Kamerana tällä hetkellä Sonyn A6000.

      Poista
  5. Heippa Katja!

    Pääsit mun blogissa Linkkaa blogisi-postauksen Top 3:seen, käy ihmeessä tutustumassa toisiinkin "voittajiin". Onnea! Mukavaa, että osallistuit linkkaamalla oman blogisi :)

    ♥: Tia, Believe In Youself -blogin kirjoittaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau kiitos paljon! :) Meen heti kurkkailemaan! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan